17. oktober 2010

Hvad der sker i kælderen - bliver i kælderen!

Ja, så lykkes det igen for mig at male mig selv op i hjørne....

Der var klasse fest i går, og jeg skulle da bare lige med og vise flaget en 3-4 timer.. God plan, men så skulle jeg nok ikke have taget en hel flaske gin med. Men som studiegruppe buddy Bjørn og jeg blev enige om på vej ind af døren - når man er 30+ kan man sagtens styre sin brandert....

Klip: 2½ time efter ankomst... Mig der går fuldstændigt musik-nørd-konkurrence-højtråbende-påståeligt op i den reelt ret kedelige musikquiz festudvalget havde arrangeret.

Klip: 5 timer efter ankomst.... Mig der spiller luftguitar, skriver til min mand at han gerne må komme og holde mig i hånden, og holder mig studiegruppe buddy Bjørn i hånden indtil da...

Klip: 7 timer efter ankomst... Sidder vist bare og hælder noget værre vrøvl ud om at der er alle mulige gode sager i den gin, der har gjort mig så skeløjet at jeg ikke engang kan læse etiketten..

Klip: 8 timer efter ankomst.. Finder ud af at de andre vist nok godt kan lide mig, og synes jeg er klog (og DET er jeg jo IKKE). Mand antyder KRAFTIGT at nu skal vi vist til og hjem.

Klip: 9 timer efter ankomst... Slingre ud i bil, lader mand købe durum, slingre ind i hus, spiser ½ durum, forsøger at kaste op, tager 2 panodil og en liter vand, slingre i seng..

Vågner lidt i 12, ryster over det hele, dropper bad, da det er en handling der ikke kan overskues, drikker vand, kaster op, ligner død person, føler mig som død person og har tilbragt hele dagen på sofa med cola og katte..

Jeg drikker ALDRIG mere!

2 kommentarer:

  1. ååååhhhh - som jeg har grint - og nikket genkendende til det hele... og man bliver ligesom aldrig klogere

    SvarSlet
  2. Jeg ville ønske at jeg blev bare lidt klogere.. Min mand var endda så "sød" at fortælle mig i dag, at selv om jeg havde været nogenlunde stille og rolig, mente han nu stadig at det var befriende at se mig meget meget fuld.. Hvor end han så vil hen med det... :)

    SvarSlet