4. januar 2012

Strik til baby...

Om et par uger bliver jeg moster igen, min lillesøster Sara skal nedkomme med en lille pige der skal hedde Sofie. Man kan jo ikke være moster in-spe og stolt strikker uden at lave lidt til den lille. Derfor er følgende rendt af pindene herhjemme:


 En baby body, lavet i tynd blød bomuld fra Grønhøj garn, og efter et mønster af Jonna Thue, som engang har været bragt i hendes verden. De pink knapper giver lige det sidste når jeg selv skal sige det.

 En tunika lavet i uld/bomuld blanding fra Geilsk, strikket med 2 tråde, så den er perfekt til at vinterbarn. Opskriften er fra hjertegarns hæfte no. 30 og hedder model G.
Et tæppe til liften, lavet i bomuld/hør fra brugsen. Opskriften hedder babytæppe i daisy-sticht og er fundet på ravelry. Super nemt at lave, og daisy-sticht gør sig rigtig godt på en større flade.

Nu håber jeg bare at de kommende forældre bliver glade for det jeg (indtil videre) har kreeret. Pt. strikker jeg som en gal på Olive, mangler kun 3 rækker på kroppen og så ærmerne... satser hårdt på at blive færdig i denne uge. i aften skal jeg til strikkeklub, glæder mig rigtig meget til at mødes med de andre strikkehøns, det er alt for længe siden :)

6 kommentarer:

 1. heldig lille pige, der er allerede styr på garderoben... :-)

  SvarSlet
 2. Så smukt. Kan kun kun finde mønsteret på engelsk. Ved du om det også findes på dansk?

  SvarSlet
 3. Bodyen er en opskrift købt i en garnbutik i Viborg (bare en kopi) og den lille tunika er fra et hjertegarn hæfte, jeg købte sidste år til kreativ messe i Fredericia :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej - rigtig fin body - vil du ud med hvilken stikkebutik det er i Viborg - vil gerne købe mønstret. mvh Anne

   Slet
 4. du/i kan finde mange spændende opskrifter på dropsdesign helt gratis de er på dansk men også andre sprog :-) god fornøjelse her står den på tubesokker i stor stil både til mænd, kvinder og børn :-) knusser lene

  SvarSlet