2. januar 2012

Så skal det værre...

Yes det nye år er skudt igang, min mands brødre er draget nordenfjords igen (hurra), det var hyggeligt, men også en mundfuld med en juleferie, hvor man hele tiden skulle være social på det ene eller andet plan..

Nå men jeg har jo lagt mig nogle garnrelaterede mål for det nye år - de der personlige nytårs forsætter er med vilje sat noget lavt, sådan rent ambitionsmæssigt, vil jo gerne kunne opfylde dem, uden alt for mange nederlag..
Fx skal det her lækre uld blive til en StillLight tunika til mig... 
Men sådan rent garnmæssigt har jeg en drøm, en drøm om at hugge HELE rumdeleren/reolen i stuen, fylde den med alt mit garn der pt ligger i den gamle arvekiste fra 1730, således at garnet kommer til sin ret med alle regnbuensfarver, og således at jeg - den stolte strikker har overblik over lageret og får strikket noget af min KÆMPE stash ned..

2 gange så lækkert arwetta strømpegarn, som skal blive til? strømper?

Så kan man nemlig købe nyt garn...

Alle de kasser med cd'er og dvd'er vi har stående er alligevel soooo last year... Hallo, vi hører kun musik via iPod og alle film hentes på netværksharddisken (den min mand købte, da jeg var i USA), så de der IKEA kasser er lidt passé..
2 nøgler lækker bomuld i fantastiske farver, men til hvad?

Ynglingsgarnet (et af dem) zauberball - har 1½ nøgle, måske der skulle laves matchende tørklæde til smartphone hanskerne?

Åh Kauni - jeg elsker dine farveskift, men ikke din kradsen, hvad skal du blive til?

Geilsk tynd uld i farven antracit - overvejer at lave et topstykke i det...
Bare et lillebitte udpluk af alt mit garn - jeg har besluttet at i år skal jeg primært strikke til MIG, dvs. store projekter. Indtil videre er der indkøbt et Miss Breezy kit fra geilsk, jeg vil lave et topstykke der passer denne gang og tunikaen Still Light (mønster er indkøbt på ravelry).

Jeg har også rigtig mange rester, af alt muligt... Planen er at lave monstre som børn kan elsker, mus som misser kan bide i og en masse andre små ting med disse rester - jeg kan mærke at 2012 skal være året, hvor jeg får styr på min hobby, forstået på den måde at jeg ikke laver andet end lækre lystbetonede projekter i lækkert garn.. Slut med øv-garn som primært blev købt pga prisen... i år skal jeg helst ikke købe ret meget garn overhovedet! Så når jeg engang får sorteret ud, bliver der garn til foræring, overvejer den lokale SFO eller lignende, mon ikke de gerne vil have gratis materialer?

1 kommentar:

  1. Sfo, børnehaver og genbrugsbutikker tager altid gerne imod garn, af alle slags, og så ved man, at det bliver brugt!
    Hilsen
    Anna

    SvarSlet