22. oktober 2010

Meta blogging...

Jeg læste engang at det er når man blogger om at blogge...

Jeg synes det er hyggeligt at blogge, selv om jeg "kun" har 7 faste læsere på min blog, og ikke voldsomt mange kommentarer, så er det jo aldrig noget jeg har valgt at gøre for at der var mange der skulle læse med, men blot fordi at jeg kan lide at skrive og når jeg skriver rydder jeg op i hovedet på mig selv, hvilket bloggen nok også bærer præg af.

Jeg har jo ikke nogen fast stil, som blogge coachs ellers siger at man skal have, jeg tager ikke smukke billeder, hvor man nærmest sidder og tisser en lille smule i bukserne over de lækre detaljer, jeg kan ikke fremvise lykkelige børn, et smukt hjem eller så meget andet.

Men jeg kan vise mig!

Jeg er jo heller ikke smuk, lykkelig eller lækker i detaljen, men jeg er som jeg nu engang er. Og jeg har besluttet ikke at ligge under for den der blogmisundelse, man nogen gange fornemmer i blogland. Skidt med at jeg aldrig for en blog award (ville ikke engang vide, hvordan man sætter den på siden), 300 faste læsere, der kræver indlæg af en vis kvalitet og opfølgende kommentarer, eller omtale i aviser og radio.

Jeg lever lige godt uden :) Og nu må jeg hellere på komme på biblioteket og aflevere for sent, derefter skal der handles og der er en lille trøje til en lille dreng der skal laves færdig.

Er det der man kalder hverdagsaction?

1 kommentar:

  1. Hej,

    Der er rigtig mange, som har det på samme måde som dig! Det er bare fornemmelsen af at fortælle og dele ting med folk, også selvom man ikke lige altid kender dem man skriver til.
    Du har dog ret i, at hvis man skal have lavet en stor og succesfyldt blog, så skal den have et emne, område og sin egen personlighed, og nogle gode artikler/indlæg. Men det er ikke os alle der har behov for det :-)

    God vind, og fortsæt endelig med at blogge!

    SvarSlet