11. februar 2011

Ta-dah! Give-away

Ok nu er det weekend (og ferie!) og så skal der gang i min lille give-away, som jeg jo har sat i søen for at fejre at jeg har fået faste læser nr 15 her på bloggen.

Nu er jeg jo en fattig studerende med massivt garnmisbrug og derfor har jeg besluttet at præmien bliver i DIY afdelingen - nemlig håndfarvet garn, farvet af undertegnede! Og ikke alene håndfarvet, næh nej også mit første forsøg på selvstribende garn.
Nu ligger garn og hyggeputter lidt i vasken og jeg overvejer farver.

For at være med i denne lille leg skal du lægge en kommentar til dette indlæg = 1 lod, plus enten melde dig som fast læser via google connect = 1 lod, og/eller linke til min blog på din egen = 1 lod. Fortæl i kommentaren, hvor mange lodder du har - altså max 3 stk. Jeg vil lade give-away'en løbe til den 1 marts og derefter trække en vinder.

Jeg håber at i er med derude og i er naturligvis velkomne til at reklamere for give-away'en.P.s: jeg lover at finde en anden præmie, hvis det bare mislykkes fuldstændig med striberne :)

9 kommentarer:

 1. 2 lodder til mig: 1 for at være fast læser og 1 for kommentaren her :D Jeg glæder mig til at se hvilken farve det får :D

  SvarSlet
 2. Håndfarvet garn lyder rigtig spændende, så jeg er med på 2 lodder :-)

  SvarSlet
 3. Spændt på hvordan garnet bliver. Jeg deltager med et lod.

  SvarSlet
 4. 2 lodder til mig - håndfarvet garn - fedt!

  SvarSlet
 5. Det er vildt spændene ud, glæder mig til at se resultatet. deltager med 1 lod

  SvarSlet
 6. Jeg er bestemt med på et lod - er jo læser iforvejen....

  SvarSlet
 7. Jeg vil da gerne være med til at vinde

  SvarSlet
 8. Hvor er det da flot garn, og så med coolaid. Det er ikke værd at drikke, men altså fantastisk til at farve garn med ;-D
  Jeg er med med to lodder.

  SvarSlet
 9. Jeg vil da gerne med. Det ser spændende ud.

  SvarSlet