1. maj 2011

Hurra hurra

I dag er det Victors fødselsdag! Og her er et billede af fødselsdagsbarnet:


Ja her i huset fejre vi altså også dyrene :)

Hvad sker der ellers, spørger du? Tja i morgen skal vi igang med at læse korrektur på vores 150 siders rapport, den skal afleveres om en uge. Så her på det sidste har jeg været lidt ophængt i den.

Når jeg ikke har arbejdet i solafskærmning og bæredygtig og statik osv. Så har jeg mest hyggelæst. Som stor pige læste jeg hele serien om sten alder pigen ayla, og for nylig udkom 6 og sidste bind i serien - så den kom jeg til at købe.Ja og også 5'eren for lige at genopfriske det hele. Ud over disse to har jeg jo stadig et hængeparti med mr. Stephen King. Så på bordet her ligger forårets/sommerens læsemål.

Hvad ellers? Jo jeg perler, der er kommet lidt gang i butikken, og jeg bruger også en del tid på at udvikle nye designs og eksperimentere. Fx har jeg lavet store ugler, som jeg har en ide om kunne bruges til vedhæng på lange kæder, taskepynt osv.Mine briller giver et hint om størrelsen.

Ja og så er der strikken. Topstykket er ikke blevet rørt længe - ret træls for det er da lige NU det skulle bruges. De stribede knæstrømper vokser stille og roligt - og bliver SÅ fede. Og endelig min FLS - den er jeg kommet så langt med:


Ærmerne er faktisk sene at strikke. Man skal jo hele tiden dreje. Jeg glæder mig til at få den færdig - specielt til at sy de fantastiske knapper i, som jeg selv har købt på amio.Er de ikke fine? Jeg vil også lave cernit. Men der er investeringsstop herhjemme for tiden. Der skal sælges lidt mere først.

Håber i alle får en dejlig 1 maj :)

2 kommentarer:

  1. Sikke langt du er kommet nu. Man skulle måske have strikket ærmerne inden kroppen, så det var nemmere at dreje. Jeg er selv tæt på at være færdig med kroppen.
    Hvad har du strikket den i?

    SvarSlet
  2. Jeg overvejede at strikke ærmerne først, men viste jo egentlig godt at de er lidt træls (selvom det hjælper når man kommer bare 5 cm fra kroppen). Skulle jeg strikke den igen - og lur mig om det ikke sker - så ville jeg strikke begge ærmer på en gang vhj. af magic loop, så er rundpinden heller ikke så "slasket".

    Jeg strikker den i blackhill højlandsuld fra www.garnudsalg.dk - og jeg strikker med 2 tråde. Dejligt garn, dog "dufter" det temmelig kraftigt af spindeolie, men det forsvinder i vask :)

    SvarSlet