12. juni 2011

Tomat tomat tomat....

Vi har jo fået drivhus, og håndbog i den selvforsynende have.. Allerede er der høstet masser af rucola og spinat, jordbærene og agurkerne er begyndt (mums) og i dag har vi sat de sidste selvvandingskasser op og fyldt dem med forskellige tomatplanter, som jeg selv har drevet fra frø.. (og tak til netto for deres øko tomatblanding)

Så nu er der pink, orange, gule, san marzano, cherry, blomme og alm. tomat (12 planter i alt).. Og der røg derudover nok over 40 små tomatplanter på komposten, for vores drivhus er ikke ret stort.. Vi har også snackpeber, chilipeber, krydderurter, hvide -og lilla bønner...

Begrænsning... Nej det kender vi ikke til.. Men det er nu alligevel lidt trist at man skal smide gode planter ud... Så jeg har annonceret på facebook efter nogle der vil have GRATIS planter.. Der er 9-10 store flotte tilbage, forskellige slags..

Vi skal leve af tomater resten af året.. og alle de andre lækre ting, der gror i haven :)

3 kommentarer:

 1. Drivhus og krydderurter - det holder. Det i sig selv er hele den lange stygge vinter værd. Og begrænsninger!!!! Nope :-)

  SvarSlet
 2. Hvad med syltede grønne tomater - fantastiske til en gammeldaws oksesteg? enten syrlige eller søde?
  Tomater fra eget drivhus er en gave - smager uforligneligt...

  SvarSlet
 3. Jeg er sikker på at vi vil få tomater på alle tænkelige måder :) Specielt har jeg store planer om at henkoge tomater så der er sol og sommer på glas hele vinteren.. Og tomatsauce til fryseren og oh ja de syltede grønne - jeg husker dem fra min barndom, de var vidunderlige :)

  SvarSlet