13. september 2011

Kender i det...?

Når livet lige vender 180 grader... Sad i søndags aftes med strik på pindende, film på dvd'en og en dejlig mand i sofaen og så ringede mobilen...

Min far var blevet indlagt med mistanke om (endnu en) blodprop i hjertet, så det første jeg gjorde i går morges var at sætte mig i min lille gule bil og ræse til sydfyn... Heldigvis var det ikke en blodprop, og min far er udskrevet igen, og skal til videre opfølgning og behandling på hjerte ambulatoriet..

Derfor er det fuldstændigt lykkes mig at lade være med at opdage at der var kommentarer på mit pakkelegs indlæg og det er Strikkefuglen og Kys en frø, der skal modtage pakker fra mig. Send mig lige jeres adresse, så jeg ved, hvor pakken skal hen :)

Jeg vil se om jeg ikke kan få sammensat lidt spændende ting henover weekenden, nu er de 2 første dage i ugen allerede gået med at sidde i en bil, sygebesøg og alt muligt andet ikke-normal-hverdag...

Nu skal jeg lige have lidt ro på igen og have ladet op til at jeg skal til meget fint møde på torsdag i den virksomhed, hvor jeg sandsynligvis skal skrive både speciale og afgangsprojekt fra.. Spændende :)

3 kommentarer:

 1. Sikken en forskrækkelse. Godt det ikke var en blodprop!
  God bedring med din far :)

  Mvh Ása / sunadottir.blogspot.com

  SvarSlet
 2. Jeg kender det godt... godt du slap med forskrækkelsen...

  Go' bedring til ham

  SvarSlet
 3. Godt, at det blev ved forskrækkelsen!

  Rigtig god bedring med din far!

  SvarSlet