24. juni 2012

Så skete det...

Jeg kan nu kalde mig for Produktionsteknolog! Fik 12 til den afsluttende eksamen og træfondens legat til dimensionen i torsdags. En fantastisk dejlig dag, specielt fordi min Far, hans kone og min skønne mand var der til at fejre den sammen med mig..

På strikkefronten er det stadig Meget design, et design til en filtet strikketaske og sokker der er på programmet. Det skrider fremad det hele..

Nå spørger i så.. hvad med det det der job der?

Jeg var blevet tilbudt job job i min praktikvirksomhed, men har efter meget lange overvejelser valgt at sige "nej tak", lønnen modsvarer ikke al den kørsel der skal til og arbejdsklimaet er ikke ret godt. Så jeg søger andre jobs og er stadig positiv på det hele. Heldigvis kan jeg få den høje dagpengesats fra dag 1, og jeg ved at det kun er midlertidigt jeg kan skrive arbejdsløs på mit cv.

Godmorgen regnvejrssøndag derude :-)


1 kommentar:

  1. Stort tillykke med veloverstået eksamen, flot karakter og ikke mindst "titlen" - dejligt du er så positiv omkring job og fremtid!!! Nu kan du forhåbentlig nyde sommeren med masser af tid til hygge, afslapning og strik!

    SvarSlet