17. marts 2011

Jeg - en vinder...

Jeg har vundet Innovation Cup, teaterbilleter, lidt på skrabelodder og nu har jeg sørme vundet en give-away! På den fantastiske strikkepodcast/blog strikorama kunne man vinde en rigtig flot opskrift på et talje-tørklæde, og den vandt jeg! Og i denne uge kan man vinde en Mettes egen opskrift på strømper og garn dertil - men det behøver i ikke gå ind og kigge på (for så er der større chancer for mig).

Ellers kører livet med ca. 120 km i timen for tiden, jeg har rigtig rigtig travlt på studiet, vi laver eksamensprojekt, designopgave og har fuldt knald på vores fiktive firmaer - det er ikke altid lykken at vælge et kort og komprimeret studie, men jeg vil nu nok ikke bytte alligevel.

Så strikker jeg stadig på topstykket, er vel ca. 1/3 færdig og det er dejlig tv-strik. Så har jeg tilmeldt mig en knit-a-long på www.kreativsiden.dk vi skal strikke en february lady sweater, den har jeg strikket før, men nu kom jeg jo lige til at købe 1000 gr. garn på www.garnudsalg.dk i farverne isblå og kaffegrums - 500 gr. af hver. Det er i samme kvalitet som geilsk tynd uld og supersoft, men jeg regner med at med 2 tråde, får jeg den krævede strikkefasthed, så senere skal jeg lige have lavet en strikkeprøve.

Jeg er også igang med at gemme clues til marts måneds mysteriestrømpe hos den anonyme strømpestrikkere på ravelry... Den ser fin ud, og jeg overvejer endda for en gangs skyld at tage den på gode gammeldags oldschool strømpepinde istedet for min favoritmetode magic loop.

Ja og så vil jeg se om jeg ikke kan se og få lavet lidt mere podcast - det er jo ret hyggeligt at sidde og snakke med mig selv, og jeg har hørt en opfordring på at der i hvert fald er 2 andre strikkere i Danmark, der gerne vil høre mere på mig.

Til sidst - stort velkommen til de nyeste faste læsere her på bloggen, jeg bliver så glad, hver gang jeg ser at der er endnu en der vil være med her...

2 kommentarer:

  1. Jubii, glæder mig til at høre mere :)
    Fedt at du vil strikke mystery strømpen - er du mon også på næste måned? Det kunne være hyggeligt med en lille StrikOrama-KAL!

    SvarSlet
  2. Klart jeg er på, jeg skal lige have printet og fundet velegnet garn og så skal der gang i strømperne... :)

    SvarSlet