4. marts 2011

Og vinderen er.....

Ja så lykkes det endelig at få trukket en vinder. Jeg er fuldstændigt og komplet underdrejet af sygdom, tilbragte det meste af dagen i går på sofaen rystende af feber. Stakkels mig, jeg er ret sikker på at det er den ekstra farlige Mandeinfluenza jeg har fået, i ved den mænd får og som man bliver ekstra syg af...

Nå, men jeg har lige taget mig sammen her til formiddag, for jeg vil rigtig gerne begave en af jer læsere derude som havde lyst til at deltage i min lille give-away. Og får at vise at det var en absolut retfærdig lodtrækning der afgjorde det hele, har jeg lavet en lille billedserie:
Først blev alle lodderne skrevet..

Foldet..

Blandet i en skål..

Et lod bliver trukket..

Og den heldige vinder er.... 

Og her er præmien..

Så vinderen er JANE, vil du være sød og sende mig din adresse på mostergstrik @ gmail(.)com adressen er naturligvis uden mellemrum og parenteser, men jeg vil nødigt have hilsner fra advokater i afrika der mener at jeg har arvet 57 millioner og at jeg bare lige skal sende 100.000 til at dække omkostningerne..

Som tidligere nævnt er præmien 100 gr. garn håndfarvet af undertegnede, jeg har forsøgt at lave selvstribende garn, det er første forsøg, så jeg er noget kun spændt på, hvad resultatet bliver, når det bliver strikket op.. Derudover er der er en lille pung/taske som jeg har flettet i foliegavepapir. Det er også et eksperiment, normalt fletter jeg i kaffeposer og lignende, men mon ikke den kan bruges til at opbevare en strikkepind eller andet i?

Nu vil jeg tilbage på sygelejet, tak til alle der gad være med i min lille give-away, det har været super sjovt og hyggeligt at lave og jeg har i hvert fald mod på at der snart skal laves en ny.

4 kommentarer:

 1. Æv ffor den da... at det ikke blev mig... men jeg under gerne Den Heldige Jane gevinsten, som ser rigtig skøn ud...
  God weekend...

  SvarSlet
 2. Tusind tak og i lige måde - du må melde dig til den næste give-away (kommer snart), så er det måske dig der vinder :)

  SvarSlet
 3. Jubii, hvor er jeg heldig :-))
  Rigtig god bedring.

  SvarSlet
 4. Hej Eva
  Åh det ser ellers dejligt ud det garn, en skam jeg først fandt din side nu, havde da været rart at være med, det så ikke ud til, der var så mange med, så måske man har en chance.

  Nu har jeg meldt mig som fast læser, så jeg kan holde øje med hvad du går og laver, og kommende give-aways :)

  Er det ikke svært at farve garn selv? Og så i striber.

  Håber du er kommet dig over sygdommen.

  SvarSlet