9. marts 2011

Pirater og IKEA hack...

Nu er de her, de billeder jeg lovede forleden.. Uha, hvor er der bare travlt på studie og jeg føler jeg løber rundt som en forvirret høne, men blogges det skal da passes.

Første pirathuen..
Jeps små hjemmefarvede kranier i et farvespil jeg ville kalde PacMan - altså ret 80'er..
En glad mand med en frisk hue..
Det er ikke så tit jeg strikker til min mand, ikke fordi at jeg ikke vil for han værdsætter virkelig det jeg laver til ham, men ofte er det store ting han ønsker sig, og dem vil jeg hellere lave til mig selv....

Hvad gør man når man mangler lidt lamper der ikke lyser så skarpt at man kan opererer i lyset, men skarpt nok til at man kan, hvor man går? Når den ellers velassorterede butik man er i, ikke lige har det man mangler eller det bare er for dyrt? Man laver da noget selv!
En 15 kroners urtepotte skjuler fra IKEA.
Nu med et hul i bunden der passer til en 20 kroners lampefatning fra samme sted.
Monteres.
Meget nemt ved at skrue fatningen sammen.
Pæren i..
Lav 3 mere og hæng dem op i gangen...
Det er i hvert fald lamper jeg ikke kender andre der har.. Og kan i bruge ideen er i velkomne til at snuppe den.

Ellers så har kattene fået deres nye kradsetræ og en rasletunnel, så der har været total killing i den i dag og jeg strikker videre på mit topstykke, jeg er færdig med raglan udtagningerne, så nu går det hurtigt... Jeg skal jo også se at blive færdig, GLS kom med 1 kg garn fra www.garnudsalg.dk forleden og det skal da også omsættes i strik... 

3 kommentarer:

  1. Super fede lamper , skøn ide :-)

    SvarSlet
  2. Jeg elsker også når jeg får en genial ide, som du. Min sidste er en høj plastikbalje med håndtag, som har været brugt i de sidste år, til legetøj, garn, m.m. Den er blevet til kattebakke, så gruset ikke ryger over kanten ;-)

    SvarSlet
  3. Sikke en fin hue, dejligt med lidt spral i farverne.

    SvarSlet