8. september 2011

Mere på bestilling…

Jeg strikker på rigtig mange projeker pt. Strømper til mig selv (knæstrømper), strømper til et kvindehjem, babytøj til mødre hælpen, poncho, Olive trøjen og endelig en hættetrøje fra rasmilla, som også er bestillingsstrik. Den kan i se lidt af her:Masser af snoninger og perlestrik og i en overskuelig str 3 år.

Når jeg ikke strikker er jeg i skole og når jeg ikke er der, er der en masse der skal styr på inden turen går til USA den 6/10. Men jeg er indtil videre blevet godkendt til indrejse og har fået tilkøbt dækning for USA på min rejseforsikring.

I tirsdags vi jeg til hi messe i Herning, det var vildt godt - hvis man kan lide teknik og sårn. Vi var bla ude og køre i elbil, og det skal i da ikke snydes for :)

YouTube Video

Endelig vil jeg lige nævne at nu er der en præmie på vej til Helle der vandt min give-away og jeg har i dag modtaget en pakke i en anden gaveleg - den blogger jeg om i morgen, for i aften skal jeg nemlig til hønsestrikkemøde :)
- Eva

1 kommentar:

  1. Hold da op... du må sku være effektiv, for det er godt nok mange ting på en gang... specielt når det er bestillinger... Jeg nørkler selv med en enkelt bestilling... babyfutter til min mors kollega... Og det er rigeligt...

    Held og lykke med det hele...

    SvarSlet