30. oktober 2011

Nervøs rengøring...

For i dag skal jeg interviewes til tv2 nyhederne (sammen med manden) om vores vægttab og kost. De kommer om en times tid, og jeg kan godt mærke at det nærmer sig.

Hvorfor vil de snakke med os?

Tja, vi spiser jo LCFH - lav kulhydrat, masser af fedt og det er jo ikke så velset i dagens Danmark. Min mand læste en kronik i Berlingske af Uffe Ravnskov (læs den selv HER!), og sendte en småsur mail til tv2 ang. den nyligt indførte fedtskat og konsekvenserne for os... Og nu vil de gerne snakke :)

Det er super spændende, men nøj hvor er jeg nervøs efterhånden - jeg har godt nok tabt 20 kg på min kost, men er stadig absolut ikke "normalvægtig", og kan man så tillade sig at stille sig op, og mene noget om kost?

Tiden må vise, hvad det ender med...

4 kommentarer:

 1. 20 kg. er super flot, uanset om det så er målet eller halvvejs... Og at I giver jeres mening til kende, det er da bare fint... Jeg er sku heller ikke fedtfornægter... Jeg har nok ikke fundet min vej ud af overvægten endnu, men en ting ved jeg... jeg skal aldrig veje 110 kg. igen... jeg er nede på 92 nu... det har taget år med 5 kg på og 5 kg af... Lige nu er der bare andre ting, som optager mig, og jeg ved at fokus på kost kræver at man er motiveret... og det er jeg ikke lige nu, så jeg spiser fornuftigt, men ikke så korrekt, som jeg har gjort i perioder...

  Held og lykke... både med nyhederne og med vægttabet...

  SvarSlet
 2. Mange tak skal du have Mette :) Jeg håber at du finder det der virker for lige netop dig, det er en skøn fornemmelse, når det endelig lykkkes..

  SvarSlet
 3. Iiihh hvor var i gode... sad da selvfølgelig klistret til skærmen da I kom på... Det var det gode indlæg i denne "fedme-epedemi" tid med så mange slakeråd, at man bliver helt kuldret... Jeg tror også på det sunde fedt og på sund fornuft... det går langsomt, men fremad... Og tiden vil jo få alle skeptikere til at forstumme...

  SvarSlet
 4. 1000 Tak, ja det gik godt.. :)

  SvarSlet