23. januar 2012

I går...

Slagtede vi tre hane kyllinger og til aften fik vi grydestegt kylling. Den smagte rigtig godt og der er en helt særlig tilfredsstillelse i at man spiser et dyr man har fulgt fra æg til gryde. jeg ved at den har haft et godt og ægte hønseliv her hos os.

Jeg strikker på livet løs på still light mangler 26 cm på kroppen, ærmerne og lommerne.. Satser på at jeg er færdig til praktik start den 30/1 ...3 kommentarer:

 1. Jeg følger dig lidt på sidelinen er meget spændt på din skønne tunika, den er på min alenlange to-do-liste.

  kh Jane

  SvarSlet
 2. Hej Eva
  Jeg følger din blog, fordi du laver så mange spændende ting med strikkepinde. Jeg bliver meget inspireret og derfor har jeg valgt at give dig en Liebster Blog award, som jeg håber du vil modtage. Den gives til bloggere som har under 200 følgere. Liebster er et tysk ord og betyder elsket eller favorit. Hvis du tager imod den skal du gøre følgende

  Takke den du har fået den af (altså mig) på din blog

  Linke tilbage til min blog

  Finde 5 blogs som du vil give den videre til

  Give besked til de 5 du har valgt, ved at lægge en kommentar på deres blog

  Til sidst skal du placere din award på din blog

  Jeg håber du vil modtage awarden

  MVH Mette

  SvarSlet
 3. Kære Mette.. Jeg er beæret over at du har valgt at give mig en award, men jeg har valgt ikke at modtage den. Jeg synes at tanken om at man viser sin påskønnelse af andres blogs er sød og rar, men jeg har ikke rigtig tid og overskud til at "følge reglerne" der ofte følger med sådan en award.

  Jeg er glad for at min blog inspirere dig og at du har lyst til at følge med her, jeg nyder ligeledes at læse din blog :)

  SvarSlet